Superstar Schmink

Resultaat 1–96 van de 365 resultaten wordt getoond

Superstar Aqua Face-and Bodypaintis een zeer gebruiks-en kindvriendelijke waterschminkvan hoge kwaliteit en voldoet aan alle strenge eisen van de Europese Cosmetica Wetgeving(1223/2009/EG).De kleuren zijn mooi helder, de schmink werkt prettig en is goed te verwijderen. De schmink wordt inNederland geproduceerd, bevat geen parfum, parabenenen microplasticsen is niet getest op dieren.Het assortiment bevat meer dan 100 prachtige heldere matte en glanskleuren. Verkrijgbaar in 16 gram(139.84) en 45 gram (139.85). Makkelijk afwasbaar met water en zeep.

Hoe begin je?
Werk hygiënisch. Dat betekent: met schone handen, schoon water, schone materialen en een schone werkplek. Zorg dat er altijd voldoende schoon water beschikbaar is tijdens het schminken. En zorg vooreen prullenbakje waar je gebruikte tissues en wattenstaafjes in weg kunt gooien. Werk op een schoonmodel; vraag de ouders eventueel snottebellen weg te poetsen voordat je begint met schminken.Wij adviseren alleen schoon water te gebruiken om je benodigdheden schoon te maken. Dus zonder toevoegingen van zeep, chloor of alcohol. Chloortabletten kunnen ernstige huidirritaties veroorzaken.

Hoe te gebruiken?
Superstar Aqua Face-and Bodypaint kan op de huid worden aangebracht met een penseel of spons.Schmink is een vaste stof en moet met water geactiveerd worden voordat je het kunt aanbrengen.Je hebt weinig water nodig om de schmink te activeren. De glanzende kleuren zijn wat zachter en hebben nog minder water nodig om de schmink te activeren.

Hoe te verwijderen?
Gebruik geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes, babydoekjes, snoeten poetsers etc. Gebruik geen afschmink die was en/of olie bevat, daardoor hecht de schmink juist aan de huid.Niet hard wrijven of boenen, daardoor trekt de schmink juist in de huid.Om de schmink te verwijderen kan je de huid voorzichtig wassen met lauwwarm water en onze Make-up Eraser Black. Eventueel kan je hierbij een beetje zachte zeepgebruiken. Indien je niet over een Make-up Eraser Black beschikt kan je een zacht washandje met lauwwarm water en zachte zeep gebruiken. Mocht er na het wassen nog een kleurwaas achterblijven kan je deze verwijderen met een watje en wat huidolie.

Productveiligheid:
Het gehele productieproces van de Superstar Aqua Face-and Bodypaint vindt plaats in Oosterhout,Nederland en voldoet aan alle strenge eisen van de Europese Cosmetica Verordening (1223/2009/EG).